ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ:

Χωρίς οικονομική επιβάρυνση οιγυμναστές μας θα είναι δίπλα σου πρόθυμοι να σου λύσουν απορίες και να σε βοηθήσουν στην προπόνησή σου, με στόχο να έχεις μια μοναδική εμπειρία!

 

 

 

 

ΓΥΜΝΑΖΟΜΑΙ ΜΟΝΟΣ:

Αν σε αγχώνει η παρουσία και επίβλεψη ενός γυμναστή. Αν θέλεις να εξερευνήσεις το WE μόνος σου; Αν είσαι προχωρημένος και έχεις δικό σου πρόγραμμα.

 

 

 

 

 

 

  ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ:
Μπορείς να επιλέξεις μέσα από ένα υπερπλήρες και ανανεωμένο πρόγραμμα  ομαδικών μαθήματα  που σε ενδιαφέρουν και να τα δοκιμάσεις!

 

Δραστηριοποιήσου, ενεργοποίησε το σώμα σου και τη διάθεση σου και απόλαυσε ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ  δωρεάν στο γυμναστήριο Workout Experts στο Περιστέρι. Απεριόριστη χρήση όλων των εγκαταστάσεων του γυμναστηρίου WE στο Περιστέρι με καθοδήγηση γυμναστή στην αίθουσα του fitness για μυϊκή ενδυνάμωση και σύσφιξη. Ενεργοποίησε το μεταβολισμό σου και κάψε λίπος στο cardio theater . Διασκέδασε και εκτονώσου στο πρόσφατα ανανεωμένο και υπέρπληρες  Group  Classes με πληθώρα μαθημάτων  κλασσικών,  αερόβιων και δυναμικών , μοντέρνων και εξειδικευμένων αλλά και ολιστικών. Μπορείς να νιώσεις αναζωογόνηση και ευεξία στη Sauna του γυμναστηρίου WE στο Περιστέρι.

ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ Δωρεάν ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΉ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ  για να μας γνωρίσεις. Θα ζητηθεί επιβεβαίωση ταυτότητας στο γυμναστήριο και ο κωδικός που σου δίνει το σύστημα, κατά την εξαργύρωση του δώρου. Λήγει σε 7 μέρες  και το γυμναστήριο διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί σε νέο ή υφιστάμενο πελάτη για οποιονδήποτε λόγο την εξαργύρωση Δώρου. Το γυμναστήριο επιλέγει εάν τα δώρα μπορούν να συνδυαστούν με οποιεσδήποτε άλλες εκπτώσεις ή προσφορές. Φέρεις την αποκλειστική ευθύνη για την απώλεια ή την κλοπή των κωδικών Δώρου ή τη χρήση τους από τρίτους.

  • Το δώρο ισχύει για ΜΗ ΜΕΛΗ του γυμναστηρίου.
  • Μόνο μια φορά μπορείς να επιλέξεις δώρο.
  • Μπορεί να δοθεί με τη μορφή δώρου σε φίλους αρκεί να το διαλέξεις.

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για να προγραμματίσουμε την πρώτη δοκιμαστική σου επίσκεψη!

Αν δεν επιθυμείς να συμπληρώσεις την φόρμα μπορείς να καλέσεις στο 210 5772 490/492 για να προγραμματίσεις την πρώτη δοκιμαστική σου επίσκεψη.