H αίθουσα Fitness & Weights, του γυμναστηρίου WE  στο Περιστέρι προσφέρει την πλήρη σειρά – σε αυξημένο και επαρκή αριθμό – όλων των σύγχρονων οργάνων μυϊκής ενδυνάμωσης και σύσφιξης, καθώς και ελεύθερα βάρη και μηχανές smith, τοποθετημένα χωροταξικά με έναν ενιαίο, προσιτό, λειτουργικό και απλόχωρο τρόπο. Κατά την πρώτη σου επίσκεψη στην αίθουσα Fitness & Weights, οι ειδικευμένοι και έμπειροι επαγγελματίες γυμναστές μας θα συντάξουν με την συνεργασία σου το προσωπικό δελτίο υγείας , το οποίο θα ενημερώνουν στις κατοπινές επισκέψεις σου και θα προχωρήσουν στις προσωπικές σου μετρήσεις, « fat analysis» για να στοχεύσουν σε σωστό προπονητικό σχεδιασμό που θα αφορά αποκλειστικά εσένα . Με την βοήθειά τους θα διαμορφώσεις τους στόχους σου και την ασφαλή διαδικασία για την επιτυχή και γρήγορη επίτευξή τους. Στο γυμναστήριο WE στο Περιστέρι η καθοδήγηση από τον συνεργαζόμενο γυμναστή σου επίσης περιλαμβάνει ένα εισαγωγικό, σύντομο διάστημα προσαρμογής και το ακόλουθο, ατομικό πρόγραμμα προπόνησης σου το οποίο θα αναλάβεις να εκτελέσεις. Κάθε 6 με 8 εβδομάδες, ανάλογα με την πρόοδό σου, ο γυμναστής σου θα ανανεώνει το ατομικό πρόγραμμα προπόνησής σου, πάντα σε αρμονία με τους στόχους σου.

Επικοινώνησε σήμερα με το γυμναστήριο Workout Experts στο Περιστέρι ή επισκέψου το για να μιλήσεις με το έμπειρο προσωπικό μας.

Γίνε WE και Απόλαυσε!

 

 

  Κάψε λίπος, ενεργοποίησε τον μεταβολισμό σου, χαλάρωσε από το άγχος σου και αύξησε την αντοχή σου στο Cardio Theatre του γυμναστήριου WE στο Περιστέρι. Το Cardio Theatre διαθέτει ηλεκτρονικά μηχανήματα αερόβιας γυμναστικής – διάδρομους, ελλειπτικά και ποδήλατα – τελευταίας τεχνολογίας των κορυφαίων κατασκευαστών Technogym και Universal. Με τους υπερεπαρκείς αριθμούς των μηχανημάτων Cardio που σου προσφέρουμε, μπορείς να κάνεις την προπόνησή σου ευχάριστα, άνετα και χωρίς να περιμένεις. Συγκεκριμένα, το γυμναστήριο WE στο Περιστέρι διαθέτει τα παρακάτω μηχανήματα στο Cardio Theatre:  22 Διάδρομοι - 8 Ελλειπτικά - 15 Ποδήλατα

Γινε WE και Απόλαυσε!

 

Τα group classes  τμήματα του γυμναστηρίου WE στο Περιστέρι εκτελούνται σε μια πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα 250 τ.μ., στο 2ο όροφο του γυμναστηρίου.

Το γυμναστήριο Workout Experts στο Περιστέρι διαθέτει εξειδικευμένους επαγγελματίες γυμναστές στα Group Classes τμήματα που θα σε καθοδηγούν καθ΄ όλη την διάρκεια των μαθημάτων και θα σου δίνουν κίνητρο και στόχο. Οι γυμναστές μας στο WE θα κρατήσουν το ενδιαφέρον σου ζωντανό προσφέροντάς σου πληθώρα  προγραμμάτων μοντέρνων και κλασικών 50΄ ή 30΄ διάρκειας. Ζωηρό Zumba, ασφαλή και έντονη αερόβια εξάσκηση cardio και tabata, τμήματα ελαστικότητας, χαλάρωσης  και ενδυνάμωσης σώματος όπως η hatha yoga, vinyasa yoga, strech, balanced και Pilates, καθώς και πολλά δυναμικά τμήματα για όλο το σώμα όπως flowbility, body power, ή στοχοποιημένα σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος όπως fast legs, clute, abs, cross, functional. άλλα και άλλα δημοφιλή σύγχρονα και super καινοτόμα group classes.

Οι εντάσεις των Ομαδικών Προγραμμάτων του γυμναστηρίου WE στο Περιστέρι διακρίνονται σε: Α – χαμηλή, Β – μέτρια, C – υψηλή. Η ένταση του κάθε Ομαδικού Προγράμματος μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με το επίπεδο των ασκουμένων και απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες άνδρες και γυναίκες.

Επικοινώνησε σήμερα με το γυμναστήριο WE στο Περιστέρι ή επισκέψου το για να μιλήσεις με το έμπειρο προσωπικό μας.

 

Γινε WE και Απόλαυσε!

Στο γυμναστήριο WE στο Περιστέρι οι ειδικοί μας θα σε καθοδηγήσουν και θα σε συμβουλέψουν με τον καλύτερο τρόπο για την σωστή διατροφή σου που σε συνδυασμό με την γυμναστική θα αποφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα για το σώμα και την υγεία σου. Οι συμβουλές σωστής διατροφής, πέρα από το ότι συμβάλει σημαντικά στο να έχεις ένα όμορφο σώμα, έχει άμεσες επιπτώσεις στην υγεία σου, την ψυχική σου διάθεση και την ενέργεια του σώματός σου.

Έλα σήμερα στο γυμναστήριο WE στο Περιστέρι να δεις τους ειδικούς μας για να σε συμβουλέψουμε πολύτιμες διατροφικές συμβουλές.

Γίνε WE και Απόλαυσε!

 

  • Στους χώρους των αποδυτηρίων(ανδρικών και γυναικείων), στο γυμναστήριο WE στο Περιστέρι, θα βρεις και σάουνα.
  • Η Sauna είναι ένα κλειστό δωμάτιο με επένδυση ξύλου που θερμαίνεται και διατηρεί υγρασία μεταξύ του 5% και 15%.
  • Τα ευεργετικά αποτελέσματα της σάουνας είναι γνωστά από τους αρχαίους χρόνους. Πέρα από του ότι μειώνει το στρες, η σάουνα χαλαρώνει τους μυς, αφαιρεί τις τοξίνες από το σώμα σου μέσω της εφίδρωσης και αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος κάνοντας το δέρμα σου να λάμπει. Η Sauna επίσης ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σου σύστημα και αυξάνει την παραγωγή λευκών αιμοσφαιρίων και αντισωμάτων στο αίμα σου, με αποτέλεσμα το σώμα σου να καταπολεμά αποτελεσματικά διαφόρων ειδών παθήσεις και υιούς.
  • Επικοινώνησε σήμερα με το γυμναστήριο Workout Experts στο Περιστέρι για να ενημερωθείς και χαλάρωσε.

 

Γινε WE και  Απόλαυσε!

  • Το γυμναστήριο WE στο Περιστέρι εκτός του ότι σου προσφέρει ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στον χώρο του fitness – εξοπλισμό, εκπαιδευμένο προσωπικό, και μεθόδους και προγράμματα προπόνησης, σου παρέχει και διαρκή καθοδήγηση στην προπόνηση από εξιδεικευμένους γυμναστές. Η καθοδήγηση στην προπόνηση είναι άκρως σημαντική και γι’ αυτούς που ξεκινούν τώρα γυμναστική αλλά και γι’ αυτούς που γυμνάζονται για χρόνια και θέλουν να πετύχουν συγκεκριμένα αποτελέσματα.
  • Η καθοδήγηση στην προπόνηση του γυμναστήριου Workout Experts στο Περιστέρι ξεκινά άμεσα με την εγγραφή σου στο γυμναστήριό μας. Ο προσωπικός σου γυμναστής συντάσσει την προσωπική σου καρτέλα στην οποία καταγράφει το ιατρικό σου ιστορικό, την αξιολόγηση της φυσικής σου κατάστασης, τα αποτελέσματα που επιθυμείς να επιτύχεις, κ.α. Με βάση αυτά τα στοιχεία, ο γυμναστής σου συνεργαζόμενος μαζί σου καθορίζει το προπονητικό πρόγραμμα που πρέπει να ακολουθήσεις. Αν είσαι νέος αθλούμενος ξεκινάς την προσωπική σου καθοδήγηση με πρόγραμμα προσαρμογής που διαρκεί περίπου 2 εβδομάδες για να εξοικειωθείς με τα μηχανήματα να μάθεις την σωστή εκτέλεση των ασκήσεων και να γυμναστείς με ασφάλεια. Ακολούθως, ξεκινά το βασικό προπονητικό πρόγραμμά σου και η αντίστοιχη καθοδήγηση στην προπόνηση.  Το βασικό σου πρόγραμμα προπόνησης στο γυμναστήριο WE στο Περιστέρι διαρκεί περίπου 6 εβδομάδες και στη συνέχεια ο γυμναστής αξιολογεί την πρόοδό σου και προσαρμόζει το πρόγραμμά σου ανάλογα με τους προπονητικούς σου στόχους.

 

Γινε WE και Απόλαυσε!