Προσωπικη Αξιολογηση

Προσωπικη Αξιολογηση
Προσωπικη Αξιολογηση

Muscle Group:

Categories:

,

Equipment:

Όταν ξεκινάς γυμναστική, πριν ενταχθείς σε οποιδήποτε προπονητικό πρόγραμμα, είναι πολύ σημαντικό να έχεις μια αξιόπιστη αξιολόγηση της κατάστασης και των δυνατοτήτων σου του σώματός σου. Η αξιολόγηση αυτή βοηθά αφ’ ενός μεν στην σύνταξη ενός προπονητικού προγράμματος που ανταποκρίνεται με ακρίβεια στα αποτελέσματα που επιθυμείς να επιτύχεις, αφ’ ετέρου δε στην αποφυγή της καταπόνησης του σώματός σου και των τραυματισμών. Επίσης, είναι εξίσου σημαντικό να παρακολουθείς την βελτίωση του σώματός σου με κατάλληλες μετρήσεις ανά τακτά διαστήματα, ετσι ώστε να γνωρίζεις αν το πρόγραμμά σου αποδίδει τα αποτελέσματα που επιδιώκεις ή χρειαζεται κάποιες προσαρμογές.

Στο γυμναστήριο WE Workout Experts στο Περιστέρι προσφέρουμε τις εργομετρικές αξιολογήσεις που χρειάζεσαι τόσο όταν ξεκίνας όσο και κατά την διάρκεια εφαρμογής του προπονητικού σου προγράμματος. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας και ο σύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτουμε εγγυούνται ότι θα έχεις τις ακριβείς πληροφορίες που χρειάζεσαι σχετικά με την φυσική κατάστασή του σώματός σου για να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και για να παρακολουθείς την πρόοδό σου όσο γυμνάζεσαι.

Μερικές από τις αξιολογήσεις που προσφέρει το WE Workout Experts στο Περιστέρι αναφέρονται παρακάτω. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις αξιολογήσεις που προσφέρουμε ή για να κλείσεις το δικό σου ραντεβού, επικοινώνησε με το WE Workout Experts στο Περιστέρι.

  • Μέτρηση Αρτηριακής Πίεσης
  • Μέτρηση Ευλυγισίας
  • Λιπομέτρηση
  • Σωματομέτρηση

Photo Gallery