Cross Attack Training

Cross Attack Training
Cross Attack Training

Muscle Group:

Categories:

, ,

Equipment:

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ

Στη προπόνηση με το στο γυμναστήριο WE στο Περιστέρι συνδυάζουμε λειτουργικές ασκήσεις πολυαρθρικές σε διαρκώς μεταβαλλόμενα προγράμματα υψηλής έντασης που γυμνάζουν ταυτόχρονα ολόκληρο το σώμα, βελτιώνουν αρμονικά τις φυσικές δεξιότητες και εκτοξεύουν το μεταβολισμό. Τα διαρκώς μεταβαλλόμενα προγράμματα του CROSS Attack δίνουν διαρκές ερέθισμα στο σώμα όπου αυτό μεταφράζεται σε διαρκή βελτίωση και αμείωτη όρεξη για προπόνηση.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΕΝΤΑΞΩ ΣΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΟΥ

Γιατί οι προπονητικές ανάγκες των αθλουμένων είναι ίδιες για όλους, αυτό που αλλάζει για τον καθένα είναι το επίπεδο έντασης. Η προπόνηση με το στο γυμναστήριο WE στο Περιστέρι είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες , άνδρες, γυναίκες και όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης. Έμπειροι γυμναστές θα προσαρμόσουν το επίπεδο της έντασης με ασφάλεια στις δικές σας ανάγκες. Το αποτέλεσμα θεαματικό.

CROSS Attack: Είναι ο βασικός κορμός του προγράμματος μας. Στο τμήμα αυτό δίνουμε βάση στις θεμελιώδης αρχές του CROSS Attack εμπλουτίζοντας παράλληλα το ασκησιολόγιο με λειτουργικές ασκήσεις, πολυαρθρικές σε διαρκώς μεταβαλλόμενα προγράμματα υψηλής έντασης που γυμνάζουν ταυτόχρονα ολόκληρο το σώμα, βελτιώνουν αρμονικά τις φυσικές δεξιότητες και εκτοξεύουν το μεταβολισμό. Τα διαρκώς μεταβαλλόμενα προγράμματα του δίνουν διαρκές ερέθισμα στο σώμα όπου αυτό μεταφράζεται σε διαρκή βελτίωση και αμείωτη όρεξη για προπόνηση. Εξελιγμένες τεχνικές μας δίνουν μια ολοκληρωμένη σταθμική προπόνηση για όλα τα επίπεδα των ασκουμένων. Και όλα αυτά στο 1/3 του χρόνου σε σχέση με τη συμβατική προπόνηση. Δυνατή εμπειρία.

Επικοινώνησε σήμερα με το γυμναστήριο WE στο Περιστέρι για να σε ενημερώσουμε σχετικά με τα εντυπωσιακά αποτελέσματα του Cross Attack ή επισκέψου το γυμναστήριό μας για σου δείξουμε από κοντά αυτή την πρωτοποριακή προπονητική μέθοδο.

Έχεις κερδίσει μια Super προπόνηση!

Συμπλήρωσε τη φόρμα και κλίκαρε το "Πάρε το Δώρο σου"

Photo Gallery